Werken als zelfstandige

Ondernemen – Financiering – Subsidies – Vennootschapsvorm – Sociaal Statuut – Vergunningen – Werken als zelfstandige

1819 hub.brussels

1819, het eerste aanspreeekpunt voor Brusselse ondernemers 

1819 hub.brussels is dé informatiedienst bij uitstek voor al wie onderneemt in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Wat we doen :

  • Eerstelijns informatie bieden over alles wat komt kijken bij de zelfstandige activiteit : financiering, subsidies, keuze van vennootschapsvorm en sociaal statuut, formaliteitenen alle nodige vergunningen.
  • Jonge ondernemers wegwijs maken binnen het netwerk van Brusselse organisaties die kunnen helpen : overheidsinstellingen, privé-organisaties of verenigingen die de Brusselse ondernemer begeleiding, financiering, vorming of steun kunnen bieden

Contact

  • Per telefoon : 1819 of 02 586 18 19 (prijs van een lokale oproep).
    De adviseurs zijn elke werkdag beschikbaar, van 9:00 tot 13:00 en op dinsdag, van 16:00 t.e.m 18:00.
  • Afspraak in het infopunt :  Kom naar het infopunt en stel je vragen rechtstreeks aan de adviseur. Het loket is geopend van maandag tot en met woensdag, zonder afspraak, van 14.00 tot 17.00 uur. Het loket reist ook naar andere locaties in de hoofdstad. Meer info hier.
  • Per mail : Stuur je vraag naar info@1819.brussels

Stel je vraag

Aarzel niet om ons een vraag te stellen, een professional uit het Bruxelles-J-netwerk zal je antwoorden. We bewaren je anonimiteit en je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door op « jouw vraag verzenden » te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.

*
*
*