Stadskriebels 2024

Het jaarlijkse sportfeest Stadskriebels 2024 strijkt op 5 mei neer op de site van Tour en Taxis. De succesformule blijft dezelfde: je maakt kennis met allerlei leuke sport- en doe-activiteiten, aangevuld met animatie, performance, dans en muziek. En dat helemaal gratis!

Stadskriebels daagt jong en oud uit om heel wat actieve sportstanden te verkennen. Maak kennis met heel wat Brusselse sportclubs en organisaties. Geniet van de vele demo’s of doe zelf mee met de initiaties. Je zal ook betoverd worden door muziek, animaties en gezellige terrassen.

Ontdek het volledige programma !

Sportswitch:

Maak kennis met Sportswitch

, een tweedehands- en weggeefwinkel met sportkleren uit Laken. Op Stadskriebels halen ze hun mobiele stand boven!

Droppen en shoppen

  • Je kan kleding droppen in de inzamelbox. Heb je sportkleren of sportschoenen over? Spullen die je niet meer gebruikt, maar die wel nog in goede staat zijn? Breng ze proper gewassen en in een zak naar de Sportswitch-stand.
  • Je kan jouw ideale sportoutfit shoppen tegen een klein prijsje, of zelfs gratis.

Show je sportoutfit

Dit jaar kun je bij de stand van Sportswitch leuke foto’s maken aan onze photobooth, een leuk souvenir om mee naar huis te nemen!

Praktische info:

Stadskriebels 2024 vindt plaats op zondag 5 mei 2024 van 11 tot 18 uur op de site van Tour en Taxis.
Dit sportfeest is helemaal gratis, maar je hebt een polsbandje nodig om aan de activiteiten deel te nemen. Registreer vooraf om wachtrijen te vermijden. Je kan bij je registratie kiezen om je polsbandje op voorhand af te halen, of op de dag zelf.

Op de dag zelf kan je terecht op 2 registratiestanden, waar je een polsbandje krijgt en een plannetje met alle activiteiten.

Ingangen en registratiestanden

Je kan de site betreden via 2 ingangen, waar telkens een registratiestand staat. De registratiestanden zijn aangeduid via een grote ballon.

  • Havenlaan 86 (Herman Teirlinckgebouw/Vlaamse Overheid)
  • Jubelfeestlaan (Jubelfeestbrug / Parkfarm)

 

Meer nuttige infos op Brussel-J !

 

Stel je vraag

Aarzel niet om ons een vraag te stellen, een professional uit het Bruxelles-J-netwerk zal je antwoorden. We bewaren je anonimiteit en je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door op « jouw vraag verzenden » te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.

*
*
*