Opening van de Brusselse parken zomerbars

Het is tijd voor de opening van de Brusselse parken zomerbars. De zomerkiosken zijn niet meer weg te denken uit onze zomers in de stad. Ook dit seizoen gaan ze weer open voor het publiek.

De zomerkiosken zetten hun terrassen opnieuw buiten

We kijken er allemaal naar uit, zowel Brusselaars als gewone bezoekers … De Leefmilieu Brussel zomerkiosken staan symbool voor de zomer, goede cocktails en foodsharing in een betoverend kader. Daarvoor kan je op deze plaatsen terecht 7/7, 11u tot 22u:

  • Maurice in het Jubelpark (van 5 mei tot 25 september)
  • Henri in het Georges Henripark (van 25 april tot 6 oktober)
  • Fabiola in het Koning Boudewijnpark (van 20 april tot 6 oktober)
  • André in het Park van Laken (van 20 april tot 6 oktober)
  • Emile in het Dudenpark (onder voorbehoud van stedenbouwkundige vergunning)
  • Vincent in het Goede Herderspark (van 25 april tot 6 oktober)
  • De fietskioskin de Abdij van Terkameren (van 17 mei tot 15 september)

Nog meer zomerbars:

Naast de Leefmilieu.brussels guinguettes zijn er deze zomer nog andere projecten te ontdekken:

Kiosk Radio Bar – Warandepark

Muziek, nog zoiets dat een zonnige dag nog zonniger kan maken. En laat dat nu net de specialiteit zijn van Kiosk Radio in het Warandepark! Terwijl de crème de la crème van de alternatieve muziekscene de beste platen uit hun kast halen, kan je er terecht voor een drankje. Of omgekeerd: terwijl je op zoek gaat naar verfrissing, doe je er geheel onverwacht de muzikale ontdekking van het jaar. Het kan allemaal!

Woodpecker – Terkamerenbos

Na een deugddoende wandeling in het Terkamerenbos kan je weer op krachten komen aan de Woodpecker-kiosk. Op het menu staan salades, burgers, wafels, huisgemaakte limonades, lokale bieren… Kortom, de ideale plek voor natuurliefhebbers en hondenbaasjes, want ook vierpoters worden hier verwend.

Parckfarm Cafetaria – Park Tour & Taxis

Parckfarm is meer dan een kiosk. Het is in de eerste plaats een organisatie die ecologische, sociale en culturele buurtinitiatieven in het park promoot en ondersteunt. Vanaf 1 april kan je terecht in hun glazen farmhouse voor verfrissende drankjes en een gezonde lunch (takeaway).

Tipi Bar – Jubelpark

Als onderdeel van Horizon-2030, organiseert de Brussels Major Events een zomerbar in het Jubelpark. De bar is Tipi genomen.


Meer nuttige infos op Brussel-J nieuwtjes !

 

Stel je vraag

Aarzel niet om ons een vraag te stellen, een professional uit het Bruxelles-J-netwerk zal je antwoorden. We bewaren je anonimiteit en je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door op « jouw vraag verzenden » te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.

*
*
*