De week van de financiering en subsidies

De zoektocht naar fondsen … Elke ondernemer – beginner of doorwinterd – gaat ooit op deze zoektocht, hetzij om een project op te starten of te ontwikkelen, om nieuwe investeringen te financieren of zelfs om cashflowproblemen het hoofd te bieden.

Verschillende soorten leningen, deelname in het kapitaal, garanties … Hoe word je wegwijs in de verschillende financiële oplossingen en producten, en waar ga je het beste aankloppen?

Van 14 tot 18 maart, helpen de dienst 1819 en partners je een week lang de meest geschikte financieringsmethoden te ontdekken en te begrijpen, ongeacht de omvang of ontwikkelingsfase van jouw project. Experts uit de privé- en publieke sector beantwoorden al jouw vragen.

Een 100% gratis programma met workshops, vraag-en-antwoordsessies, ontmoetingen met inspirerende getuigenissen …. allemaal om je te helpen in je zoektocht naar financiering in het Brussels Hoofdstedelijke Gewest!

Wil je deelnemen ? Vind alle info op Dienst 1819 website.
Je kunt ook onze rubriek Werken als zelfstandige raadplegen.

Stel je vraag

Aarzel niet om ons een vraag te stellen, een professional uit het Bruxelles-J-netwerk zal je antwoorden. We bewaren je anonimiteit en je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door op « jouw vraag verzenden » te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.

*
*
*