Women in Business Empowermonth

Women in Business Empowermonth, Women in Business Empowermonth

Hub.brussels presenteert Women in Business Empowermonth tijdens de hele maand maart 2023 in verschillende plaatsen in Brussel !

Talent heeft geen geslacht. Hetzelfde geldt voor ondernemingszin. Daarom besloot het platform Women in Business om de acties die haar netwerk in de maand maart organiseert te bundelen. Maart is dus de maand bij uitstek om inspiratie op te doen en te genieten van unieke ontmoetingen.  Kijk snel verder en noteer de talloze workshops, conferenties en netwerkavonden in je agenda. Nu je er toch bent. Vergeet ook het slotevenement niet met stip aan te duiden. Dat vindt plaats op 30 maart.

33 initiatieven rond vrouwelijk ondernemerschap in Brussel :

 • Tech Discovery Day op 02/03 bij Orange Digital Center.

  Webontwikkeling, cyberveiligheid, artificiële intelligentie, internet of things (IOT), augmented en virtual reality: deze dag maak je kennis met de nieuwste digitale trends.

 • Talk – Stop Vrouwlijke rivaliteit op 09/03 bij Womade

  Een sessie over vrouwelijke rivaliteit, en tevens de lancering van We Rise. Een gloednieuw project dat zijn oorsprong vond in de Women in Business-projectoproep.

 • Ontwikkel je leiderschap op 10/03 bij Womanly

  Businessmodel, financiën, communicatie, administratie: ondernemen betekent veelzijdig zijn. Bloom in Progress en Womanly bieden een opleidingsochtend om je professionele activiteit in de beste omstandigheden verder te ontwikkelen.

 • Workshop Women will & ondernemerschap op 16/03 bij Google Atelier

  De genderongelijkheden ten volle begrijpen kan je helpen om de maatschappelijke belemmeringen te overkomen. Vertrek met gemakkelijk inzetbare vaardigheden en tools om je zaak verder te ontwikkelen en te laten groeien.

 • Workshop: commerciële prospectietechnieken op 23/03 bij Réseau Diane

  Breid je klantenportefeuille uit door te leren hoe je je pitch voorbereidt en voorstelt, je e-mail en telefonische prospectie boost en duurzame relaties opbouwt met je potentiële klanten.

Ontdek het volledige programma Women in Business Empowermonth hier

Meer nuttige infos op Brussel-J !

Stel je vraag

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht

*
*
*