Werken in de Brusselse Rand

Werken in de Brusselse Rand

Ben je op zoek naar een job ? Kijk dan ook eens in de Brusselse Rand, want daar zijn heel wat jobkansen. Tijdens de Dag van de Interregionale Mobiliteit op 26 september, Actiris, samen met het Beroepenpunt, VDAB, Aviato, de Werkwinkel en Le Forem, organiseert een infodag « Werken in de Brusselse » Rand om al je vragen te beantwoorden.

Het Programma:

  • 9u30 – 10u30: Infosessie: Met Werkwinkel Brussel ‘MOBIEL’ tot in Vlaanderen

Solliciteren in de Rand? Werken in Vlaanderen? Werkwinkel Brussel zoekt én vindt samen de kortste weg naar je droomjob! Je wordt professioneel begeleid met een project op maat.

  • 10u30 – 11u30: Infosessie: Werken in het Nederlands

Tof! De Brusselse Rand ontvangt je met open armen! In verschillende sectoren (verkoop, zorg, bouw,…) zijn duizenden vacatures beschikbaar en dat op maar 30 minuten van Brussel. Neem deel aan onze infosessie en kom alles te weten over hoe Actiris en VDAB je kunnen helpen om werk te vinden in de Brusselse Rand!

  • 14u00 – 15u00: Infosessie: Werken op de luchthaven

Wat is de situatie op de luchthaven? Zijn er intussen meer vacatures dan vorig jaar? Aviato biedt een overzicht op de huidige situatie en geeft je tips om je klaar te maken voor de heropleving van de luchthaven.

  • 15u00 – 16u00: Infosessie: Een taal leren

Voor meer dan de helft van de vacatures in Brussel is kennis van het Nederlands nodig. In de Rand van Brussel is Nederlands even belangrijk. Ontdek hoe de Taalhoek van Actiris je kan helpen met het leren van een nieuwe taal.

Om je in te scrijven, klik hier.

Waar ?

Het Beroepenpunt
Astrotoren
Sterrenkundelaan 14
1210 Brussels

Meer nuttige infos op Brussel-J !

Delen

Stel je vraag

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht

*
*
*