Vaux Hall Summer 2024

Van 13 juni tot en met 25 augustus 2024, van donderdag tot en met zondag, vindt Vaux Hall Summer 2024 plaats in het Warandepark !

Voor het 8ste jaar op rij opent de Vaux Hall in het Warandepark haar deuren voor het publiek. Ook al denken sommige mensen dat de tijd nooit stilstaat, de Stad Brussel heeft een manier gevonden om dat wel te doen: Vaux-Hall Summer biedt je een ruimte om adem te halen, (opnieuw) contact te maken, je batterijen op te laden en nieuwe artistieke praktijken te ontdekken in een droomachtige omgeving in het hart van het Koninklijk Park. In deze tijdloze bubbel kun je genieten van een rijk programma en tal van kunstenaars ontmoeten. Workshops, voorstellingen, optredens, dj-sets… Er is voor elk wat wils! Vaux-Hall Summer is altijd gratis en staat open voor iedereen, vooral voor degenen die de tijd een zomer lang willen uitstellen. Van donderdag tot en met zondag vormt deze prachtige plek het decor van een rijk en gevarieerd programma. Er is voor elk wat wils.

Programma :

Hier zijn enkele fragmenten uit het programma:

Aarzel niet om het volledige programma te ontdekken.

Praktische Info:

Wanneer? Van 13 juni tot en met 25 augustus 2024, van donderdag tot en met zondag.

Waar? Vaux Hall in het Warandepark

Vaux Hall Summer 2024 is ieder jaar gratis!

 

Meer nuttige info op Brussel-J!

 

 

Stel je vraag

Aarzel niet om ons een vraag te stellen, een professional uit het Bruxelles-J-netwerk zal je antwoorden. We bewaren je anonimiteit en je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door op « jouw vraag verzenden » te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.

*
*
*