Paspartoe, vrijetijdspas voor Brussel

Paspartoe is een vrijetijdspas voor Brussel met een pak voordelen voor allerlei vrijetijdsactiviteiten. Je kunt punten sparen wanneer je deelneemt aan een activiteit bij een Paspartoe-partner. De gespaarde punten kun je omruilen tegen mooie voordelen, zoals gratis tickets, kortingen of cadeautjes. . Heb je een beperkt inkomen? Dan krijg je met jouw Paspartoe aan kansentarief extra korting op vrijetijdsactiviteiten.

Voor wie is Paspartoe bedoeld?

Paspartoe is er voor iedereen vanaf 3 jaar, Brusselaars en niet-Brusselaars. Paspartoe aan kansentarief is enkel beschikbaar voor inwoners van het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest.

Heb je al een UiTPAS? Dan kun je ook punten sparen en omruilen bij de Paspartoe-partners. Ook met jouw Paspartoe kun je in de andere UiTPAS-regio’s terecht.

Hoeveel kost de Paspartoe?

Paspartoe koop je eenmalig en is levenslang geldig. Jouw pas staat op naam: ieder gezinslid heeft een eigen pas nodig. Er zijn drie tarieven:

  • Jongeren tot en met 25 jaar betalen 2 euro.
  • Vanaf 26 jaar betaal je het basistarief van 5 euro.
  • Mensen met een beperkt inkomen hebben recht op een gratis Paspartoe en sterk verlaagde toegangsprijzen voor vrijetijdsactiviteiten.

Wat krijg je als je de Paspartoe aanvraag?

Bij jouw Paspartoe ontvang je meteen een mooi welkomstpakket met:

  • 2 punten
  • korting op de babysitdienst Bsit
  • gratis online film via UniversCine
  • MIVB-ticket
  • 6 maanden gratis lidmaatschap voor uw Muntpunt-abonnement.

Alle Brusselaars met een Paspartoe krijgen ieder jaar een digitale cultuurbon van 6 euro. Die bon kan gebruikt worden als korting bij een cultureel evenement van een Paspartoe-partner.

Waar kun je de Paspartoe aanvragen?

Ga met jouw identiteitskaart langs bij één van de verkooppunten:

Meer info over Paspartoe op UiT in Brussel !

 

Meer nuttige info op Brussel-J !

 

 

Stel je vraag

Aarzel niet om ons een vraag te stellen, een professional uit het Bruxelles-J-netwerk zal je antwoorden. We bewaren je anonimiteit en je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door op « jouw vraag verzenden » te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid.

*
*
*