In the Streets Brussel

In the streets Brussel

Van 14 juli tot 14 augustus, In the Streets Brussel neemt de controle over de straten van het centrum !

Bij In the Streets speelt alles zich op straat af. Het is immers de bedoeling de mensen uit de stad een sfeervolle, inclusieve ervaring te bezorgen. Een waaier aan gezellige evenementen, gratis bovendien, biedt de kans op ongewone ontdekkingen en maakt het stadscentrum aantrekkelijker en dynamischer dan ooit.

  • Van donderdag tot zondag : Play Up & Play Down, twee uitnodigende sportdorpen in de stad met aandacht voor enkele van de nieuwe disciplines op de Olympische Spelen 2024. Wie weet wordt play wel een kweekvijver voor toekomstige kampioenen die de Belgische kleuren zullen verdedigen.
  • Elke dag : twee Artistieke Routes dat Play Up en Play Down met elkaar verbindt. Onze straatjes in het centrum zitten bordevol schatten! Vijf originele kunstinstallaties (op de grond en in de lucht) werden op straat gezet. Ook de (her)ontdekking van bestaande werken van het Street Art en Stripsparcours en de permanente kunstinstallaties.
  • Van vrijdag tot zondag : Vibe, stedelijk muziekfestival op vijf iconische trappen van het stadscentrum: bijna 130 gratis concerten op de Kunstberg, het Spanjeplein, voor de Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal, in de Zwaardstraat en de Baron Hortastraat.

Meer info op In the Streets website !

Meer nuttige infos op Brussel-J !

Delen

Stel je vraag

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht

*
*
*